De leukste jurkjeswinkel van Delft

0

catootje-regenachtige-dagFound it! Dat dacht ik toen in de stromende regen een winkel binnenvluchtte, in een afgelegen straatje. Ik dacht eigenlijk dat het zo’n alternatieve zaak was, en om eerlijk te zijn was het dat ook een beetje, maar leuk alternatief! Gewoon mijn smaak. Denk: Tante Besty jurkjes bijvoorbeeld. Waar mijn halve kast mee vol hangt. Zij hebben het. Dus ja mensen, ik zet kledingwinkel Catootje in Delft op de kaart. Het is namelijk een heus toppertje. Op zeker de leukste jurkjeswinkel van Delft!

Klein maar fijn

De winkel is klein maar fijn. Zelf zeggen ze dat het assortiment bestaat uit Pretty cool gifts en clothes en ik kan dat eigenlijk wel beamen. Langs de wanden hangen rekken met kleding voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen zag ik een heleboel retro overhemden. Bij merken denk je aan Ato Berlin, Chenaski, Run & Fly. Van mij mag A fish named Fred nog wel aan het assortiment toegevoegd.

Dames

Voor de dames kun je er dus terecht voor Tante Betsy, maar ook voor Dolly & Dotty, Campania Fantastica, Collectif Clothing, Lindy Bob, Pepa Loves en nog veel meer. Je vindt er plaktattoos, toffe sieraden, horloges, zonnebrillen. Je moet er gewoon echt eens gaan kijken, want je kijkt je ogen uit. En zoek je een origineel cadeau,dan ga je hier zeker slagen.

Online bestellen

Geen tijd om de stad in te gaan? Niet getreurd, ze hebben ook een webwinkel. Daar kun je een groot deel van de collectie gewoon online bestellen. De oplossing als je niet in de buurt woont, te druk bent, maar wèl dat hippe jurkje wil hebben.

Informatie

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Catootje
Burgwal 48
2611GJ Delft
tel: +31 6 48 56 66 20
Openingstijden: woe t/m zat:10.00-17.00
screendump-catootje
Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.