Healthy & Happiness

0

De naam Healthy & Happiness spreekt erg tot mijn verbeelding, zo in de eerste weken na de feestdagen. Sinds november zit deze lunchbar gevestigd op de Brabantse Turfmarkt. Daar moest ik dus een kijkje nemen!

Healthy & Happiness

Bij binnenkomst worden we door een dame persoonlijk welkom geheten, dat is leuk! Healthy & Happiness heeft een retro achtige inrichting. De tafels en stoelen zijn geïnspireerd op oud schoolmeubilair. Op elke tafel brandt een kaarsje en is een vers bloemetje gestoken in een glas water. Ik hou ervan. Het geeft mij een warm en welkom gevoel.

Kindvriendelijk

Ook is er gedacht aan de kleine gasten. Er staat een kinderstoel voor de hele kleintjes klaar. Het vermaak komt uit een krat met boekjes. Het kleine jongetje, op hetzelfde moment in de zaak, krijgt een flesje bellenblaas mee bij vertrek.

Menu aan de muur

Op krijtborden aan de muur valt te lezen wat er allemaal te krijgen is bij Healthy & Happiness. Zo kun je een heerlijke smoothiebowl bestellen als ontbijt of een lekker vers belegd broodje voor de lunch. De gerechten staan voor gezond en in balans zijn.

Geweldige borrelplank

Via SocialDeal hadden wij een voucher voor een Borrelarrangement, geldig voor een borrelplank met ieder een drankje naar keuze. De borrelplank was mooi van samenstelling. Een bakje heerlijke olijven met feta, een heerlijke plak gerookte entrecote, een gekarameliseerd bolletje geitenkaas (goddelijk!) een heerlijke bitterbal met een vulling van o.a. oesterzwam en een aantal stukjes pecorino kaas. Dit alles in combinatie met het smaakvolle glas temperanillo was gewoonweg heerlijk!

Praktische informatie

Kortom, Healthy & Happiness is een fijne plek voor een lekker hapje en drankje. De moeite waard om binnen te stappen!

Instagram: lunchcafe_healthyandhappiness
Facebook: Healthy & Happiness
Adres: Brabantse Turfmarkt 61 Delft

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.