Jumpsquare

0

Zijn de kinderen druk en wil je iets leuks met ze gaan doen, zodat ze hun energie kunnen kwijtraken? Dan kan ik je Jumpsquare in Rijswijk aanraden. Oke, dat ligt niet in Delft dus, maar wel tegen Delft aan. Daarom krijgt het toch een plekje op deze blog.

Speciale tijd voor de kleintjes

Het fijne van Jumpsquare Rijswijk is dat ze speciale uurtjes hebben voor de kleintjes. Vanaf 2 jaar mogen ze er al springen, tot ongeveer 9 jaar. Nu heb ik toevallig kinderen die jonger zijn, maar ook ouder dan 9. Gelukkig mocht onze oudste van 11 toch meekomen en meespringen in het uur van de kleintjes. Dat mocht, omdat het niet zo druk was. Is natuurlijk anders als er een hele groep 15 jarigen op dat tijdstip aansluit. Op de website kun je zien wanneer de momenten zijn voor de jongste kinderen.

Hoe het werkt

Bij aankomst krijgen de kinderen een korte uitleg (wat mag wel en wat niet, ivm de veiligheid) en een bandje met een kleur. Zo kunnen ze precies zien wanneer het uur van hun kleur om is. Ik vond de prijs best pittig: €10 per uur. Zeker als je bedenkt dat een dagje Drievliet 2 keer zoveel kost, en je daar wel een hele dag kunt blijven. In Den Haag heb je Planet Jump en daar betaal je maar €6,50 per uur. Dat scheelt nogal wat met 4 kinderen…  Maar goed, de trampolines zijn gaaf, het was lekker dichtbij en de kinderen hebben zich goed vermaakt.

Verschillende trampolines

Er zijn allerlei trampolines en op het tijdstip dat wij er waren was het niet superdruk. Daardoor konden ze lekker hun gang gaan. Reserveren is ook gewenst, want ze houden goed in de gaten dat het niet te druk wordt. Vol = vol.

Wifi en koffie

Aan de papa’s en mama’s is natuurlijk ook gedacht: er zijn fijne zitbanken en tafeltjes waar je heerlijk koffie kunt drinken of iets kunt eten. Ook is het mogelijk om te werken, want er is wifi. Je kunt er trouwens ook goed een kinderfeestje vieren, want kinderen vinden de trampoline’s echt te gek. Daarna wat drinken en frietjes eten en je hebt een geweldig uitje! Parkeren kan naast het gebouw.

Voor meer informatie of reserveren kun je kijken op de website van Jumpsquare Rijswijk.

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.