Buytendelft, van stadsboerderij tot waterspeeltuin

0

op-een-echt-vuurtje-2016Op zoek naar een leuk uitje voor de kinderen? Buytendelft, van stadsboerderij tot waterspeeltuin, is dan een fijne plek om te zijn. Of je nu door de week gaat met niet-schoolgaande kinderen of in het weekend, er is altijd iets leuks te doen.

Stadsboerderij

De boerderij is groots opgezet en overzichtelijk. Er zijn allerlei dieren, zoals geitjes, ezels, paardjes, cavia’s (die je mag aaien!) varkens en nog veel meer lieve dieren. Regelmatig zijn er ponyritjes, dan mogen de kinderen tegen een klein bedrag een rondje doen op de rug van een pony. Uniek aan deze kinderboerderij is de vuurplaats. Als er voldoende vrijwilligers zijn, kun je hier popcorn laten ploppen, brood bakken en marshmallows roosteren. Ontzettend leuk!

paardje-in-de-wiebij-het-vuur

Waterspeeltuin

In de zomer kun je hier de waterspeeltuin bezoeken. Kinderen kunnen zich uitleven in het 50 cm diepe water, maar ook gewoon op het gras of de speeltoestellen die niet in het water staan. Dikke pret is de kabelbaan die over het water gaat. Red je het er overheen, of moet je er in het water af? Let op, er moet altijd een volwassene aanwezig zijn. In de zomer kan het erg druk zijn en betaal je entree.

Kinderfeestjes

Het is mogelijk om je kinderfeestje hier te vieren. Er zijn verschillende mogelijkheden, die zijn allemaal op de website te vinden. Kies uit wat jouw kind het leukste vindt en reserveer via het aanvraagformulier. Zal zeker weten een topfeestje worden!

Activiteiten

Regelmatig worden er speciale activiteiten georganiseerd. Zo was er laatste een herfstfeest en kun je binnenkort genieten van een Halloween spektakel. Er is muziek, er zijn spelletjes, je kunt terecht op de vuurplaats en hoe later het wordt, hoe spannender! Houd de website in de gaten voor alle activiteiten.

buytendelft-overzicht

Horeca

Je kunt bij Buytendelft ook een hapje eten en wat drinken. Denk aan een soepje, tosti of broodje knakworst. Niet onbelangrijk: je kunt er pinnen. Je kunt ook vlak voor Buytendelft neerstrijken bij de Schaapskooi.

Informatie

Website
Facebook
Twitter

Buytendelft
Korftlaan 3a
2616 LJ Delft
Telefoon: 015 – 214 02 63

buytendelft-logo

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.