Hotspot met kinderen Buitenkeuken Voldaan

0

Oh wat een feest was het vandaag. Mooi weer, dus even lekker naar buiten met de kinderen. Na een uurtje rennen in de speeltuin van het Wilhelmina Park en zelfs wat spetteren in het water, wilden papa en mama nog ergens een wijntje drinken. Via via hadden we gehoord van het braakliggende terrein aan de Schoenmakers Plantage. Maarliefst 600 woningen worden er de komende tijd uit de grond gestampt, en in de Schoenmakers  loods zitten nu 2 tijdelijke horeca gelegenheden, waarvan ik de eerste vandaag aan jullie tip. Want wat was het er leuk! Echt een hotspot met kinderen is Buitenkeuken Voldaan.

Hotspot met kinderen Buitenkeuken Voldaan

Hoewel het er ook binnen leuk en vermakelijk uit ziet, is het buiten enorm goed toeven. Zeker met het zomerse weer van vandaag. Kies een picknicktafel, een boomstamtafel of een comfortabele stoel uit, net wat bij je past, en strijk neer in het zonnetje. Roseetje erbij, of gewoon iets fris en genieten maar. De kinderen zie je waarschijnlijk voorlopig niet meer terug. Of ze zitten in de zandbak, of ze zijn aan het springtouwen, of ze hebben de geheime hut gevonden, of ze klimmen de berg op en vinden daar allerlei spannende beestjes, takken of andere zaken uit de natuur. Ze zagen pikzwart toen we naar huis gingen, maar wat hebben ze genoten. En papa en mama ook. Heerlijk!

Eten

Waar ik heel blij van werd toen we het avondeten bestelden, was dat we ten eerste een grote karaf kraanwater kregen, lekker met munt en sinaasappel erin, en dat de gerechten vol met groente geserveerd werden. Naast de spareribs en hamburgers van de barbecue, waren de homemade frietjes voorzien van een heerlijk sausje en was de pizza overduidelijk verser dan vers. Wij hebben zitten smullen. Eerder op de middag ging het molenbrood met kruidenboter en het bakje olijfjes ook al zo naar binnen. Zowel de kids als papa en mama smulden ervan.

Sfeer

De sfeer is heerlijk ongedwongen. Bestellen doe je in principe aan de bar, maar als het niet te druk is mag je het ook gewoon vragen aan de dames die rondlopen. Ze zijn overigens supervriendelijk. Mijn kinderen durfden zelfs op eigen houtje binnen hun appelsap te bestellen, en dat durven ze echt nooit ergens. Dat geeft wel aan hoe de sfeer is: alsof je thuis bent dus. Wij vinden Buitenkeuken Voldaan echt een aanrader en hopen dat ze na de 5 jaar die ze hier mogen blijven een andere locatie vinden om dit concept voort te zetten. Wij zijn fan en we zullen hier komende zomer zeker vaker komen!

Praktische informatie

Website Voldaan
Facebook
Adres: Schoemakerstraat 97k, 2628 ZS Delft
Open: vrijdag, zaterdag en zondag van 11 uur tot 23.00 uur
Parkeren: gratis en volop gelegenheid

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.