Madame de Berry

0

Op de achterkant van de Delftse Post werd vorige week mijn aandacht getrokken door een paginagrote advertentie met als titel “De nieuwe bezienswaardigheid van Delft”. Zelf heb ik altijd het idee dat ik best op de hoogte ben van wat er allemaal gebeurd binnen Delft. Maar in het geval van Madame de Berry…. Ik had geen idee!

Tickets kopen

De advertentie prikkelde mij dusdanig (mede door de mooie aanbieding 2=1) dat ik meteen ben gaan googlen naar de website en de verkrijgbaarheid van tickets. Ik plan niet heel erg graag ver vooruit dus  ik was blij verrast toen ik voor de eerstkomende zondag al tickets kon kopen!

Wat is Madame de Berry?

Madame de Berry is de alter-ego van Mojo oprichter Berry de Visser. Berry heeft van zijn woonhuis aan de Voorstraat in Delft een museum annex theater gemaakt. ‘Het is een futuristisch sprookje. Je komt in een soort droomwereld terecht’, zegt Visser hier zelf over.’

Sleepwalking Tour

En dat is het! De Sleepwalking Tour door het huis/museum, waarbij verleden, heden, toekomst, fantasie en werkelijkheid door elkaar heen lopen, is in 1 woord fantastisch!! De Sleepwalking Tour duurt ongeveer 50 minuten en in die 50 minuten worden werkelijk al je zintuigen geprikkeld. Eenmaal weer buiten overheerst  eigenlijk maar 1 vraag… wat heb ik zojuist gezien, gehoord, geroken, ervaren, heb ik nu geslaapwandeld? Meer ga ik er niet over vertellen, dat zou een echte spoiler alert zijn. Mijn advies, ga het zelf ervaren!

Beter zonder kinderen

Wanneer je een bezoek wilt plannen heb ik wel een kleine kanttekening; persoonlijk zou ik geen kinderen onder de 12 meenemen en ook vind ik de Sleepwalking Tour minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en het moeilijk hebben met trappen lopen.

Aanbieding via Delftse Post

Via de website kun je kaarten kopen, tijdelijk met een mooie aanbieding van Delftse Post. Tot 1 maart a.s. kun je bij het online bestellen gebruik maken van couponcode madame1393, je ontvangt dan een 2ekaartje gratis. Dat is een super aanbieding voor een heel bijzondere ervaring!

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.