Hotspot voor working nomads

0

kek-delft Nu ik verhuisd ben naar Delft, kwam de uitdaging een goeie plek te vinden om te werken. Daarmee bedoel ik een plek waar de koffie goed is, je lekker kunt lunchen, de taartjes niet te versmaden zijn, de wifi goed werkt, voldoende licht is en je ook een stopcontact hebt om te kunnen inpluggen als de accu van je laptop leeg raakt. Een echte hotspot voor working nomaden dus, dat zocht ik. En ik heb het gevonden.

Vraag het een local

Ik heb geleerd dat je de leukste plekjes kunt vinden door te vragen aan locals. Toen ik door het centrum van Delft struinde met mijn laptop onder mijn arm en de regen met bakken uit de hemel kwam, vluchtte ik gauw een winkel in. Een superleuke winkel trouwens, maar daarover later meer. Ik keek wat rond tussen de kleding en snuisterijen en hoopte dat de regen snel zou stoppen. Dat was niet het geval, dus knoopte ik een gesprek aan met de mensen in de winkel. Ik besloot deze dames te vragen naar de beste plek om aan het werk te gaan, en ze hadden een goeie tip voor mij, zo bleek later. Het was dé hotspot waar ik naar op zoek was!

Hotspot voor working nomads

De hotspot voor working nomaden die ze mij tipten was Kek Delft. Een superhip koffietentje op de Voldersgracht.  Ik kwam binnen en werd meteen gevangen door het leuke, beetje industriële, interieur. Een steigerhouten toonbank, betonnen muren, leuke spullen aan de muur en in de vensterbank, frisse kleuren, een heuse sapbar voorin de zaak, heerlijk uitziende taartjes en het stikte er van de werkende mensen. Zeker op 4 a 5 tafeltjes stond een laptop. Dit was precies wat ik zocht.

lunch-kek-delftcarrot-cake-kek-delft

Chai Latte en carrotcake

Ik heb er de hele middag zitten werken, en twee dagen later nog een hele dag. De lunch smaakte zeer goed, de taartjes (vooral de carrotcake!) was erg lekker en ik ben fan van de chai latte. Al was de matcha thee en de koffie verkeerd net zo lekker hoor. Ik zat een beetje voorin de zaak, waar ik goed licht had en een stopcontact aan de muur. Kek Delft is een prima plek voor working nomads, maar ook bijkletsen met een vriendin of een kopje koffie tijdens het winkelen kan er prima. Eentje voor je favorieten!

Informatie

Website
Facebook
Twitter
Instagram
Voldersgracht 27
2611 EV Delft
015 750 32 53
working-nomad-kek-delft

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.