Borrelen bij ’t Postkantoor

0

t postkantoor delft kinderenOp zondag is het reuze gezellig bij ’t Postkantoor in Delft. Jong en oud drinkt een drankje en geniet van een borrelhapje. Kinderen rennen rond, bij mooi weer in de tuin. ’t Postkantoor is een perfecte plek om te borrelen.

Stukje geschiedenis

Van 1890 tot 2005 zat het postkantoor aan de Hippolytusbuurt. Wie in Delft is opgegroeid, kent de plek. Ik ken het ook nog. Van 1997-2002 werkte ik in Delft en kwam ik er regelmatig. Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat dit pand nu alsnog ’t Postkantoor is, ook al kun je er geen bankzaken meer regelen of pakketjes wegbrengen.

t postkantoor delft buitent postkantoor delft 2

Sfeer

’t Postkantoor is lekker groot en opgedeeld in verschillende stukken. In het voorste deel kun je mijmerend naar buiten kijken, lekker met een glas wijn, of je kiest een plek bij één van de fijne zitbanken. In het midden zijn tafels en stoelen, sfeervolle plekjes gecreëerd bij een houtkachel en buiten zit je als het zonnig is. Tot slot is er ook nog een aparte zaal, de Postkamer, die te boeken is voor feesten, vergaderingen of andere intiemere gelegenheden. Alles is lekker retro ingericht en doet nostalgisch aan.

Lunch, borrel of diner

Of je nu een kop koffie wilt drinken, lekker met een vriendin komt lunchen, wilt borrelen dineren, het kan allemaal bij ’t Postkantoor. Check de menukaart om te zien wat ’t Postkantoor allemaal voor lekkers te bieden heeft!

t postkantoor 1t postkantoor delft

 

Share.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.